Diefstal vuurwapens uit bunker

vrijdag 29 maart 2013

Hoofddorp - In een bunker aan de Hoofdweg in Hoofddorp werd maandagmorgen 25 maart een inbraak ontdekt. Negenentwintig pistolen en revolvers werden ontvreemd.

Getuigen gezocht

In de bunker, die onderdeel uitmaakt van de stelling vanAmsterdam, zijn een schietvereniging en een vuurwapenhandel gevestigd. In denacht van zondag op maandag werd er vermoedelijk ingebroken bij deschietvereniging. De daders wisten van daaruit in het pand van de wapenhandel tekomen. Hier werden uit een magazijn de vuistvuurwapens gestolen.

De politie heeft maandagmiddag een forensisch onderzoekingesteld. Een rechercheteam is samengesteld om onderzoek te doen naar deinbraak. Na een inventarisatie van de wapenvoorraad heeft de politie deeigenaren van de gestolen wapens over de diefstal genformeerd. Tot dit momentontbreekt nog ieder spoor van de inbrekers of de gestolen wapens.

Heeft u iets gezien?

De politie is op zoek naar getuigen van de inbraak. De politie inHaarlem is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).Lieveranoniem? Beltu dan met Meld misdaad anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem