Verkeerscontrole

zaterdag 1 april 2017

Haarlem - Op vrijdag, tussen 07.45 en 14.00 uur, hield de politie een verkeerscontrole op het parkeerterrein van de Veerplas aan de A. Hofmanweg in Haarlem.

Aan de controle werd deelgenomen door verschillende Afdelingen van de politie (motorrijders, verkeersspecialisten, vreemdelingenpolitie), de Sociale Recherche en de Belastingdienst.

In totaal werden 163 voertuigen gecontroleerd. Dit leverde drie├źntwintig bekeuringen op wegens o.a. overbelading, gladde banden, verlopen APK, het niet handfree bellen en niet dragen van een veiligheidsgordel.

De Sociale Recherche controleerde vier personen, tegen wie een onderzoek zal worden ingesteld. De Belastingdienst liet veertien voertuigen afslepen. Ook werd achterstallig belastinggeld geïnd. Vijf voertuigen reden onterecht met een buitenlands kenteken. Hier volgt een naheffing.

Tijdens de controle werd een voertuig van de weg gehaald die reed met valse kentekenplaten. Deze platen waren nagenoeg niet van echt te onderscheiden. Onderzoek wees uit dat de valse platen al vier

jaar op de auto zaten.

2017065602

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem