Politie zoekt getuigen aanrijding

vrijdag 17 februari 2017

Aerdenhout - De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die plaatsvond op maandag 3 oktober 2016 op de Zandvoorterweg in Aerdenhout. Bij de aanrijding raakte een 10-jarig meisje uit Bentveld ernstig gewond.

Op de maandagmorgen omstreeks 08.20 uur stond het slachtoffertje met haar fiets bij de voetgangersoversteekplaats van de Zandvoorterweg in Aerdenhout. Nadat zij op het knopje had gedrukt kreeg zij groen licht. Het verkeer op de Zandvoorterweg kreeg rood en moest stoppen. Vanuit de richting Zandvoort (in de richting Heemstede) kwam een personenauto aanrijden. Terwijl het meisje over wilde steken, reed de automobilist met onverminderd hoge snelheid door. Het meisje kon nog net op tijd een stap terug doen. Toen zij weer probeerde over te steken, kwam er vanuit dezelfde richting een tweede personenauto aanrijden. Ook deze auto reed zonder te remmen door. De bestuurster van de auto, een 31-jarige vrouw uit Amsterdam, schepte het meisje. Het slachtoffertje liep onder anderen een gebroken enkel en een meervoudig bekkenbreuk op. Zij werd voor behandeling in het VUziekenhuis opgenomen. De vrouw gaf aan het rode licht niet te hebben gezien, mede door de laagstaande zon.

Om de zaak onderzoekstechnisch rond te kunnen krijgen, is de politie nog op zoek naar getuigen. Bent u getuige geweest, neemt dan contact op met de politie op tel.nr. 0900-8844.

2016221448

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem