Man door belagers auto in getrokken

zaterdag 25 juli 2015

Haarlem - De politie zoekt getuigen van een incident waarbij er vrijdagavond tussen 21.30 uur en 22.30 uur een man onder bedreiging een auto is ingetrokken. Dat gebeurde op de hoek van het Vervulft / Koningsstraat in Haarlem. Vanuit het niets werd de man vastgepakt, kreeg klappen en moest onder bedreiging van een aantal personen instappen.

Gezien het tijdstip moet dit bij mensen zijn opgevallen. De Koningsstraat wasop dat moment afgesloten met een beweegbare paal; daar stond de donkerkleurigeauto voor geparkeerd. Het slachtoffer moest onder bedreiging instappen. De autois vervolgens weggereden.

Onderweg is de man door zijn belagers mishandeld en moest hij zijnpersoonlijke eigendommen afgeven. Op de IJweg in Nieuw-Vennep, ter hoogte van deMiddelweg, is het slachtoffer uit de auto gezet. De man heeft vervolgens iemandop straat aangesproken; die heeft de politie gebeld.

Het slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis; hijraakte licht gewond. De politie zoekt getuigen die iets gezien hebben rond hetVervulft in Haarlem-Centrum of bij de Middelweg in Nieuw-Vennep. Mensen metinformatie worden verzocht te bellen met 0900-8844. Informatie anoniem doorgevenkan ook via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

2015180647

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem