Haarlem | straatinfo

schietpartij politie meldingen

Schietincident

schietpartij

Haarlem - Op vrijdagmorgen vond er een schietincident plaats op de Schipholweg in Haarlem. Een 24-jarige Haarlemmer raakte hierbij gewond.

Omstreeks 04.15 uur was het slachtoffer wat aan het eten bij het tankstation. Toen hij de winkel uitliep, zag hij bij een pomp een auto staan met een vrouw achter het stuur. Omdat hij de vrouw herkende, liep hij naar haar toe om een praatje te maken. Op de achterbank zat een man die er niet van was gediend dat de vrouw door het slachtoffer werd aangesproken en er ontstond een woordenwisseling.

Het slachtoffer liep vervolgens naar het achterportier om verder met de man te praten. Deze stapte echter uit en bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen. Er ontstond een worsteling waarbij het vuurwapen afging. Het slachtoffer liep hierbij een lichte hoofdwond op.

De vrouw en de dader reden weg in hun auto. Het slachtoffer werd door bekenden overgebracht naar het ziekenhuis. Hier werd de hoofdwond geplakt.

De politie stelt een onderzoek in naar de schutter.

2017162458

Soortgelijke berichten

Getuigenoproep schietincident
Rotterdam

Schietincident vakantiepark
Ewijk

Onderzoek naar dodelijk schietincident
Venlo

Reconstructie schietincident december 2014
Echt

Getuigen gezocht van schietincident
Helvoirt

Update 2: schietincident Zwolle
Zwolle

Politie onderzoekt schietincident
Enschede

Politie onderzoekt schietincident
Coevorden

Verdachte schietincident Australihavenweg aangehouden
Amsterdam

Update schietincident Helmond
Helmond

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio