Getuigenoproep schietincident

zondag 22 november 2015

Haarlem - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar aanleiding van een schietincident dat in de nacht van zaterdag op zondag plaats vond aan het Weltevredenplein.

Rond 1 uur ’s nachts kreeg de politie een melding dat er zou zijn geschoten op een woning.

Ter plaatse bleek dat er in de ruit van de woning enkele kogelgaten zaten. De politie heeft dezelfde nacht nog een opsporingsonderzoek ingesteld waarbij ook een speurhond werd ingezet. Daarnaast hielden agenten zondagochtend ook een buurtonderzoek.

Getuigenoproep

Voor ons verdere onderzoek komen wij graag in contact met getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken. Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag iets verdachts gezien of gehoord in de omgeving van het Weltevredenplein? Of heeft u andere informatie die van belang zou kunnen zijn voor het onderzoek; neemt u dan contact op met de recherche in Haarlem via 0900-8844. Wanneer u liever anoniem melding wilt maken, kan dat ook. Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 

2015279443

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem