Woningoverval politie zoekt dader

donderdag 25 september 2014

Haarlem - De politie doet onderzoek naar een woningoverval op de Riouwstraat. Donderdagochtend rond 9 uur werd een 45-jarige vrouw in haar woning overvallen.

Een onbekende man deed zich voor als een medewerker van eenenergiebedrijf en vertelde de meter te komen controleren. De bewoner liet de manbinnen waarna zij bedreigd werd met een wapen. De man liep na de overval weg inde richting van basisschool de Cirkel. Een getuige zag korte tijd later eengrijze personenauto wegrijden. Mogelijk heeft deze auto met de overval te maken.

Signalement dader

De dader is een man van ongeveer 40 jaar, 180 cm lang, kort stekeltjes haar eneen normaal postuur. De man had handschoenen aan en droeg een lichtgevend oranjehesje.

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op die de auto in de buurt hebben gezien om zichte melden via 0900-8844. Ook mensen die iets anders hebben gezien dat te makenkan hebben met de overval en nog niet met de politie hebben gesproken wordtverzocht om contact op te nemen met de politie. Dat kan ook anoniem via0800-7000.

2014181380-1

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem