Twee verdachten beroving dames op leeftijd aangehouden

dinsdag 5 november 2013

Haarlem - De politie heeft vandaag een 14-jarige jongen uit Ermelo aangehouden en een 15-jarige jongen uit Haarlem. Zij worden verdacht van het plegen van meerdere straatroven in de wijk Schalkwijk in Haarlem.

Een van de berovingen waarvan zij worden verdacht is de berovingvan twee dames van 88 en 90 jaar op zondag 6 oktober op de Laan van Berlijn. Detwee dames liepen achter het cultureel centrum toen er twee jongens naar hen toekwamen lopen. Een van de jongens pakte de tas van de 90-jarige vrouw beet enbegon hier aan te trekken. Omdat de vrouw niet los liet werd zij door de jongennaar de grond geduwd. Ook de 88-jarige vrouw viel hierdoor.

Deze jongens zijn ingesloten voor verder onderzoek naar hunbetrokkenheid bij andere straatroven.De afgelopen maanden waren er negen straatroven in deze wijk. Depolitie heeft dit hoog opgenomen en is een uitgebreid onderzoek gestart. Daaruitkwamen deze verdachten naar voren. De politie sluit meerdere aanhoudingen nietuit.Wat kunt u zelf doen aan het voorkomen van een straatroof? Ziehier de informatie op ons website:

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem