Politie zoekt getuigen van straatroof

vrijdag 2 september 2016

Velserbroek - Donderdagavond is een 55-jarige man uit Velserbroek slachtoffer geworden van een straatroof. Dit gebeurde rond 22:00 uur aan de Oostlaan.

Het slachtoffer fietste in Spaarnwoude richting de Peddelpoel en daarna richting het nieuwe fietstunneltje. Voor het fietstunneltje stonden twee mannen met een donkerkleurige scooter. Toen het slachtoffer onder het tunneltje doorreed en op de Oostlaan uitkwam, werd hij door de bijrijder van de scooter van zijn fiets geduwd. De bijrijder eiste dat het slachtoffer hem geld geeft, de man weigert dit. Uiteindelijk ontstaat er een worsteling en belanden de bijrijder en het slachtoffer in het water. Daarna kreeg het slachtoffer ook een vuistslag in zijn gezicht. Vervolgens vertrokken de verdachten weer in de richting van het tunneltje. Het slachtoffer heeft licht letsel opgelopen. De verdachten zijn ongeveer 18 jaar oud, tussen de 1,75 en 1,85 meter lang, droegen een zwarte helm en donkere jas. De bijrijder heeft een gezet postuur en de bestuurder een tenger postuur. Opvallend is dat de broek van de bijrijder nat was.

Heeft u informatie over deze straatroof? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

 

2016196466

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem