Politie zoekt getuigen straatroof

vrijdag 13 mei 2016

Haarlem - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die plaatsvond op donderdagavond op de Amnasty Internationalweg in Haarlem. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 19.10 uur was een 64-jarige man uit Haarlem bezig met zijn rondje hardlopen. Hij liep op het fietspad langs de Amnasty Internationalweg (Parkwijk)toen hij weg ingehaald door een scooter waarop twee mannen zaten. De scooter stopte even voor het slachtoffer en de passagier stapte af. De man liep naar het slachtoffer toe en vroeg naar de weg. Nog voor het slachtoffer kon antwoorden, trok de verdachte twee gouden kettingen van de hals van het slachtoffer. De passagier sprong weer achterop de scooter, waarna beide mannen er vandoor gingen.

De bestuurder van de scooter was een licht getinte man met kortgeknipt zwart haar. Hij was 18 tot 19 jaar oud en had een vermoedelijke lengte van 1,75 tot 1,80 meter. Hij droeg een zwart T-shirt met korte mouwen en reed op een donkerkleurige scooter. De passagier had eveneens een licht getinte huidskleur, een leeftijd van 18 tot 19 jaar en een lengte van 1,75 tot 1,80 meter. Hij droeg een donkere winterjas met capuchon en sprak accentloos Nederlands.

2016105541

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem