Politie zoekt getuige straatroof

vrijdag 3 juni 2016

Haarlem - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op een 43-jarige man uit Venhuizen. De man werd vrijdagmorgen beroofd op het Begijnehof in Haarlem. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem op tel.nr. 0900-8844.

Op vrijdagmorgen was het slachtoffer met twee vrienden in een café aan de Korte Begijnestraat in Haarlem. Hier kwam een man bij hen staan praten. Toen de man weer weg ging, heeft hij vermoedelijk de jas van een van de vrienden meegenomen.

Op zoek naar de verdachte, trof het slachtoffer hem omstreeks 02.00 uur aan op de Lange Begijnestraat. Hij volgde hem naar het Begijnehof, waar een woordenwisseling ontstond. Hierbij werd het slachtoffer tegen de grond geduwd. De verdachte bedreigde het slachtoffer en nam hem zijn contant geld en telefoon af. Vervolgens ging de verdachte er vandoor.

De verdachte is een man met een blank uiterlijk. Hij is ongeveer dertig jaar oud. Hij droeg een zwarte jas, een blauwe broek en een wit shirt en reed op een fiets met voorop een houten kratje.

Een onderzoek in de omgeving leverde geen verdachte meer op.

2016122775

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem