Isolatietas gevonden?

dinsdag 14 maart 2017

Haarlem - In de nacht van zaterdag op zondag rond 01.00-01.15 uur werd een maaltijdbezorger op de Emmalaan beroofd door vijf personen.

Hierbij werd door de daders o.a. de isolatietas met etenswaren meegenomen. De daders gingen er  na deze beroving te voet vandoor. Mogelijk hebben de daders de isolatietas inmiddels weggegooid in een klikobak of ergens anders. Een foto van een soortgelijke isolatietas is hierbij gevoegd.Heeft u een soortgelijke weggegooide isolatietas ergens gezien na zondag 12 maart?

Heeft u andere informatie die met deze beroving te maken kan hebben of heeft u iets verdachts gezien in de Emmalaan in de nacht van zaterdag op zondag? Belt u dan s.v.p. met de recherche in Haarlem via tel.nr.: 0900-8844.

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

 

Afgelopen zondag  werd  over dit incident onderstaand persbericht gepubliceerd:

Bezorger pizza's bestolen van 'bestelling'

Haarlem

Een bezorger van pizza's is zondag rond 01.15 uur op de Emmalaan in Haarlem bestolen. Het slachtoffer werd opgewacht door vijf personen die een 'bestelling' hadden gedaan.

De man werd vast gepakt en de bezorgbox achterop de brommer werd leeggehaald. Daarna ging het vijftal er vandoor. De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

 

2017050867

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem