Politie zoekt getuigen aanrijding

zaterdag 27 augustus 2016

Haarlem - De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige aanrijding die op zaterdagmorgen plaatsvond op de Schipholweg in Haarlem. De politie zoekt met name een arts die voorafgaand aan de komst van de ambulance het slachtoffer heeft geholpen. De politie in Haarlem is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 10.25 uur kreeg de politie een melding van een ernstig verkeersongeval op de Schipholweg. Een fietser, die mogelijk vanaf de richting Zinkersstraat kwam, stak bij de stoplichten de Schipholweg over. Over de Schipholweg kwam juist een personenauto aanrijden. Deze kwam vanuit de richting Europaweg en ging richting Amerikaweg. De auto werd bestuurd door een 72-jarige man uit Houten.

Ter hoogte van het stoplicht vond een aanrijding plaats waarbij de fietser door de lucht werd geslingerd en op het wegdek terecht kwam. Hij bleek een ernstige hoofdwond te hebben. De man is voor behandeling overgebracht naar het VU-ziekenhuis. Het gaat om een 66-jarige Haarlemmer.

Tot op heden heeft zich nog geen getuige gemeld die het ongeval daadwerkelijk heeft gezien. Onduidelijk is dan ook nog of het slachtoffer de Schipholweg lopend of fietsend heeft overgestoken en welk verkeerslicht op rood of groen stond.

2016191

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem