Getuigen gezocht van aanrijding: bestuurder doorgereden

dinsdag 3 december 2013

Haarlem - De politie is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van een aanrijding met een doorrijder op 29 november jl. om 16.00 uur in de Nagtzaamstraat in Haarlem.

Op vrijdagmiddag 29 november rond 16.00 uur stak een 21-jarigeman in zijn rolstoel de Nagtzaamstraat over via het zebrapad. Ruim over de helftvan het zebrapad werd hij geschept door een klein model rode auto. De bestuurdervan de auto ging er na de aanrijding vandoor, zonder zich om de man tebekommeren die door de aanrijding uit zijn rolstoel was gevallen. De 21-jarigeman wist uiteindelijk zelf in zijn rolstoel terug te komen en is zelf naar hetziekenhuis gegaan. In het ziekenhuis werd geconstateerd dat de man een gekneusdepols had overgehouden aan de aanrijding.

De 21-jarige man geeft maandagmiddag aangifte gedaan van hetverlaten plaats na een verkeersongeval en de politie is op zoek naar mogelijkegetuigen van deze aanrijding, die afgelopen vrijdagmiddag plaatsvond op deNagtzaamstraat in Haarlem, rond 16.0 uur.

Heeft u informatie? Belt u dan s.v.p. met de politie in Haarlemvia 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem