Geen rijbewijs aanrijding

zondag 27 oktober 2013

IJmuiden - Op zondagmiddag hield de politie een 30-jarige man uit IJmuiden aan wegens het rijden zonder rijbewijs en het veroorzaken van een aanrijding.

Zonder te remmen

Een politiepatrouille in een onopvallende politieauto zag eenpersonenauto rijden. Zowel de auto als de bestuurder werden herkend, omdat hetom een man gaat die regelmatig zonder rijbewijs rijdt.

De politiemedewerkers riepen een opvallende politieauto op om teassisteren. Nog voordat deze auto ter plaatse was, kreeg de verdachte in degaten dat hij werd achtervolgd. Hij gaf gas en ging er vandoor.

Toen de opvallende politie ook achter de vluchtende auto reed,zette de bestuurder zwaailicht en sirene aan om het overige verkeer tewaarschuwden. Op een stopteken reageerde de bestuurder van de personenauto niet.

In IJmuiden stak de man, zonder af te remmen, de kruising van deOranjestraat en de Breesaapstraat over. Hierbij botste hij tegen eenbestelbusje. Ook werden twee geparkeerd staande auto?s geraakt.

De verdachte werd ter plaatse aangehouden. Hoewel hij geenuiterlijke verwondingen had, wordt de man toch voor onderzoek overgebracht naarhet politiebureau. De twee inzittenden van de bestelbus liepen geen letsel op.

Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem