Haarlem | straatinfo

ongeluk politie meldingen

Doorrijden na aanrijding

ongeluk

Haarlem - Op zaterdagmorgen omstreeks 03.25 uur kreeg de politie melding van een eenzijdig verkeersongeval op het Kenaupark in Haarlem. Ter plaatse bleek een personenauto tegen een lantarenpaal te zijn gebotst. De inzittenden van de auto waren niet meer bij de auto aanwezig.

Een getuige, een 33-jarige man, verklaarde dat hij kort na de aanrijding drie personen uit de auto had zien komen. Toen de mannen wegliepen, was hij erheen gefietst en had de mannen aangesproken. Hierop was hij hard door een van hen op zijn gezicht geslagen. De man moest zich in het ziekenhuis aan zijn verwondingen laten behandelen.

Op basis van het kenteken werd contact opgenomen met de eigenaresse van de auto. Zij verklaarde dat haar zoon de auto had geleend, maar dat deze in Zandvoort mishandeld zou zijn met een elektroshockwapen (taser). Hierdoor was hij buiten bewustzijn geraakt en waren de autosleutels van hem gestolen.

De politie verzoekt eventuele getuigen van de aanrijding of van de mishandeling in Zandvoort om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

2016106783

Soortgelijke berichten

Aangehouden voor doorrijden na aanrijding
Apeldoorn

Doorrijden na aanrijding en mishandeling
Zwolle

Tweetal aangehouden na doorrijden na aanrijding
Apeldoorn

Doorrijden na aanrijding, politie zoekt getuigen
Nieuwegein

Doorrijden na aanrijding
Amersfoort

Politie zoekt getuigen van doorrijden na aanrijding
Groningen

Automobilist aangehouden na doorrijden na aanrijden fietser
Vlijmen

Aangehouden voor doorrijden na veroorzaken ongeluk
Aalsmeer

Man opgepakt na doorrijden na letselaanrijding
Eindhoven

Verdachte doorrijden na ernstig ongeval aangehouden
Wormerveer

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio