Automobilist rijdt door na ongeval

zaterdag 10 januari 2015

Haarlem - De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval waarbij een van de betrokken partijen weggereden is.

Het ongeval vond vrijdagavond om 19.03 uur plaats op deLeidsevaart, ter hoogte van de Westelijke Randweg. De automobilist kwam uit derichting van Haarlem en ging in de richting van station Heemstede-Aerdenhout. Defietser, een 66-jarige man uit Vogelenzang, stak over bij het verkeerslicht. Deman brak zijn sleutelbeen door de aanrijding. De politie is op zoek naar deautomobilist. De automobilist zat in een kleine zilvergrijze of donkere auto.Hebt u vrijdagavond het ongeval gezien op de Leidsevaart, weet u het kentekenvan de doorrijder? Alle informatie over dit ongeval is welkom. Graag contactopnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melding maken kan ook: 0800-7000.

Doorrijden na een ongeval

In artikel 7 van de Wegenverkeerswet staat dat het verboden is de plaats vanhet ongeval te verlaten als je schade of letsel hebt veroorzaakt, zonder dat jeje gegevens hebt achtergelaten. Als je geschrokken bent of iets dergelijks enbent doorgereden, dan kun je je nog binnen 12 uur melden bij de politie (artikel184 WVW).

2015008177

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem