Zaak dode man begraafplaats in Opsporing Verzocht

dinsdag 14 maart 2017

Haarlem - Dinsdagavond 14 maart besteedt AVRO’s Opsporing Verzocht aandacht aan het onderzoek naar de dode man die woensdagochtend 8 maart op de begraafplaats op de Kleverlaan in Haarlem werd aangetroffen. Het bleek om de 36-jarige Dumitru Sirbru te gaan uit Roemenië.

Beelden slachtoffer

In het programma worden beelden getoond van het slachtoffer van de avond voor zijn dood. De politie is heel benieuwd wie hem toen nog gezien hebben en heeft nog een aantal andere vragen rond het overlijden van Dumitru. Na sectie op het lichaam door het NFI houdt de politie ernstig rekening met een misdrijf.

Andere tijd

Let op! Op 14 maart is Opsporing Verzocht om 22.15 uur, in verband met het verkiezingsdebat.

 

NPO 1: 22.15 uur

Opsporing Verzocht is dinsdag 14 maart vanaf 22.15 uur te zien op NPO 1. Op woensdag 15 maart rond 11.40 uur is de herhaling op NPO 2. Met je tablet, laptop of smartphone kan je ook kijken op live.politie.nl. Wil je de zaken nog eens terugkijken? Kijk dan op deze speciale pagina van Opsporing Verzocht.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem