Verdachte aangehouden poging doodslag

woensdag 20 mei 2009

De politie hield dinsdagmiddag 19 mei omstreeks 16.55 uur een 37-jarige automobilist uit Wormerveer aan voor poging doodslag. De man was die middag omstreeks 12.55 uur betrokken geweest bij een verkeerssituatie waarbij hij een 50-jarige bromfietser de weg had afgesneden.
De bromfietser maakte hem non-verbaal duidelijk dit een gevaarlijke actie te vinden. Even verderop reed de automobilist de bromfietser aan waardoor deze ten val kwam. Hierna reed de bestuurder hard achteruit richting de bromfietser die ternauwernood weg kon rollen voordat hij werd overreden. De 50-jarige man liep diverse kneuzingen en schaafwonden op. Alerte getuigen noteerden een kenteken van de auto en een signalement van de bestuurder. De auto werd na een onderzoek op de Grote Belt aangetroffen en in beslag genomen. De bestuurder werd niet meer aangetroffen. Dezelfde middag deed een man melding van een aanrijding op dezelfde locatie als waar de aanrijding met de bromfietser gebeurd was. Deze man, de 37-jarige Wormerveerder, voldeed aan het signalement van de verdachte. Hij is aangehouden en ingesloten. De politie onderzoekt de zaak.

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem