Update overleden man in Haarlem: identiteit bekend

maandag 10 april 2017

Haarlem - De man die vannacht levenloos werd aangetroffen in een auto aan de Roolandweg – kruising Kadijklaan, is een 18-jarige Haarlemmer. De familie is zojuist door de politie op de hoogte gesteld.

Het rechercheteam doet momenteel ook onderzoek op de Betelgeuzestraat in IJmuiden. Er zijn hier sporen aangetroffen die mogelijk verband houden met de dood van de 18-jarige overleden Haarlemmer.

In verband hiermee heeft de politie een uitgebreide afzetting neergezet voor forensisch onderzoek.

De politie is mede op zoek naar getuigen die iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Betelgeuzestraat. Heeft u iets gezien in IJmuiden dat te maken kan hebben met het overlijden van de Haarlemmer? Bel dan s.v.p. met de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.

 

Getuigenoproep

Ook mensen die informatie hebben over verdachte situaties afgelopen weekend waarbij een rode Mercedes met kenteken: 35-THS-5 is betrokken, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844.

 

Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Eerder werd onderstaand persbericht verzonden -> persbericht Overleden man aangetroffen

 

 

bron: politie.nl | Categorie: moord-doodslag


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem