Vuurwapen in beslag genomen na melding huiselijk geweld

maandag 24 augustus 2015

Hoofddorp - De politie hield zondagmiddag een 24-jarige man uit Hoofddorp aan op verdenking van huiselijk geweld.

Agenten snelden die middag naar een opgegeven locatie in Hoofddorp na meldingvan agressie door een man naar zijn ex-vriendin. Ze zagen dat de man weg wilderijden vanaf een parkeerplaats. De man stapte uit bij het zien van depolitiewagen. Agenten hielden hem vervolgens aan wegens bedreiging enmishandeling. De man zou in het bezit zijn van een vuurwapen. Agentendoorzochten in eerste instantie de auto van de verdachte en troffen daar eenploertendoder aan. Na deze vondst is ook nog een huiszoeking gedaan en in eenkamer vond de politie een vuurwapen dat in beslag is genomen. De politie doetverder onderzoek en de verdachte is in verzekering gesteld.

- Meld het bij de politie op 0900-8844. Of kom naar hetpolitiebureau om aangifte te doen.

- Wilt u voor u aangifte doet met iemand overleggen? Of wilt u dat er iemandmeegaat naar het bureau om u te ondersteunen? Bel dan met

op 0900-0101 of neem contact op via het contactformulier op de website vanSlachtofferhulp Nederland.

- U kunt vragen om een mannelijke of vrouwelijke agent.

- Huiselijk geweld is niet makkelijk te bewijzen. Het gaat vaak om het ene woordtegen het andere. Ga na of er getuigen zijn, bijvoorbeeld de buren. Ook is hetnoodzakelijk om foto?s te nemen van zichtbare verwondingen of stukgeslageninterieur. U kunt een verklaring van een arts over eerder geconstateerdeverwondingen bij de aangifte voegen. Met deze informatie kan de politie tegen dedader optreden.

- Wilt u niet dat uw adres op de aangifte komt te staan? Dan kunt u gebruikmakenvan domiciliekeuze. U geeft dan een ander postadres op.

2015205426

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem