Vier mannen aangehouden voor openlijke geweldpleging en diefstal met geweld

maandag 8 juni 2015

Hoofddorp - De politie heeft maandagmorgen op verschillende adressen in Hoofddorp, Haarlem en Ede vier mannen aangehouden, die verdacht worden van openlijke geweldpleging en diefstal met geweld.

De mannen zouden op 7 april in een snackbar aan Markenburg (winkelcentrumToolenburg) een 18-jarige Hoofddorper hebben mishandeld en hem daarbij beroofdhebben van een schoudertas met inhoud. Twee verdachten komen uit Hoofddorp enzijn 20 en 32 jaar oud. De derde verdachte is een 25 jarige Haarlemmer, terwijlde vierde man een 21-jarige Edenaar is. Bij de aanhoudingen is een aantal wapensin beslag genomen. Alle vier de verdachten zijn voor nader onderzoek ingeslotenen inmiddels in verzekering gesteld. De verdachten konden onder meer wordenopgespoord op basis van camerabeelden, waarop te zien is dat zij colors droegenvan supportclub Alcatraz Wanted.De aanpak van OMG?s en daaraan gelieerde supportclubs heeft een hogeprioriteit voor de politie, gemeente en Openbaar Ministerie. Leden zijn op groteschaal betrokken bij criminele en/of ondermijnende activiteiten op het gebiedvan onder meer wapens, drugs en intimidatie. Hierbij wordt door de betrokkenpartners gekeken naar de meest effectieve werkwijze; dit kan zowel bestuurlijk,strafrechtelijk of anderszins zijn.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem