Haarlem | straatinfo

mishandeling-vechtpartij politie meldingen

Twee aanhoudingen na mishandeling

mishandeling / vechtpartij

Haarlem - Op dinsdagavond hield de politie twee personen aan wegens mishandeling. Het gaat om een 39-jarige vrouw en een 37-jarige man, beiden afkomstig uit Haarlem.

Omstreeks 21.00 uur ging een 18-jarige Haarlemmer naar het NS-station aan het Stationsplein om zijn 16-jarige uit Hoofddorp afkomstige vriendin op te halen. Bij het station zochten zij een bankje uit om even op te zitten en te praten.

Plotseling kwam er een vrouw aangelopen die het vrouwelijke slachtoffer begon uit te schelden en haar sloeg. Toen de jongen tussenbeide sprong werd hij keihard tegen zijn hoofd gestompt, vermoedelijk met een boksbeugel. Nadat het slachtoffer de vrouw had weggeduwd, konden de slachtoffers er vandoor gaan.

De politie stelde een onderzoek in de omgeving in. Er werd gezocht naar de auto waarin de verdachte vermoedelijk was vertrokken. Zij werd korte tijd later aangetroffen. De vrouw en de bestuurder van de auto werden aangehouden. In de auto vond de politie meerdere boksbeugels, een vouwmes en een monkey fist (slagwapen). De wapens werden in beslag genomen.

De politie stelt een onderzoek in naar de aanleiding van het geweldsincident.

2017190164

Soortgelijke berichten

Twee aanhoudingen mishandeling
Haarlem

Twee aanhoudingen na mishandeling
Zaandam

Drie aanhoudingen na mishandeling
Purmerend

Aanhoudingen na mishandeling
Leeuwarden

Aanhoudingen na mishandeling
Budel

Drie aanhoudingen na mishandeling
Alkmaar

Drie aanhoudingen na mishandeling
Zandvoort

Twee aanhoudingen voor mishandeling
Zwolle

Vijf aanhoudingen mishandeling
Purmerend

Vechtpartij: zes aanhoudingen
Woerden

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio