Politie zoekt getuigen en slachtoffers mishandeling

zaterdag 15 augustus 2015

Haarlem - De politie is op zoek naar zowel slachtoffers als getuigen van mishandelingen die op zaterdagmorgen plaatsvonden in het centrum van Haarlem. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 04.10 uur werden politiemensen aangesproken door tweejongens. Zij verklaarden juist door twee mannen uit het niets op hun gezichtgeslagen te zijn op de Grote Houtstraat.

Op basis van het opgegeven signalement herkende de politie kortetijd later de twee verdachten op de Kruisstraat. Hier werd een voorbijgangerzonder zichtbare reden geslagen. De politie hield beide verdachten aan. Het gaatom een 21-jarige man uit Heemstede en een 23-jarige Haarlemmer. Zij werdenovergebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De mogelijkheid bestaat dat dezelfde twee personen ook nogandere mishandelingen hebben gepleegd. Bent u slachtoffer geworden van eenmishandeling of bent u hiervan getuige geweest? Neem dan contact op met depolitie in Haarlem op tel.nr. 0900-8844.

2015198235

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem