Politie zoekt getuigen van diefstallen met geweld

woensdag 8 april 2015

Hoofddorp - De politie heeft gisteravond een onderzoek ingesteld naar 2 incidenten die eerder op de avond plaatsvonden en is daarbij op zoek naar getuigen.

Rond 20.45 uur werd op een parkeerterrein gelegen naast het winkelcentrumToolenburg een auto met daarin 4 inzittenden (18-20 jaar) klemgereden doormeerdere andere auto?s. De auto die werd klemgereden is, nadat geweld isgepleegd tegen de inzittenden, door de verdachten meegenomen. Het betreft eenzilverkleurige Volkswagen Golf.Vlak hierna lijkt een aantal van dezeverdachten naar een snackbar aan Markenburg 207 in Hoofddorp te zijn gereden,waar ze een 18-jarige Hoofddorper mishandelen.De Volkswagen is diezelfde avond rond 00.30 uur aan het begin van de MariaRutgerslaan in Hoofddorp teruggevonden en is voor nader onderzoek door depolitie in beslag genomen.

De politie onderzoekt wat er precies gebeurd is en zoekt daarom getuigen.Heeft u iets gezien of weet u iets dat relevant kan zijn voor dit onderzoek? Beldan met 0900-8844. Liever anoniem? Belt u dan met 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem