Mishandeld voor snoep

maandag 13 november 2017

Zandvoort - Zaterdagavond rond 21.10 uur, tijdens Sint Maarten, kwam bij de politie de melding binnen dat er op het Raadhuisplein een groep jongeren een aantal andere jongeren mishandeld zou hebben.

Zij hadden vier anderen ingesloten en gezegd hebben dat ze hun snoep moesten afgeven. De vier deden dit niet en wilden weg lopen. Hierop werden zij door de daders mishandeld.

De slachtoffers probeerden weg te komen maar dit lukte niet. Zij werden door de daders achtervolgd en nogmaals door hen mishandeld. Hierbij is de volgende route afgelegd: Raadhuisplein voor bakker Bertram, Grote Krocht langs Albert Heijn en Bruna en de Hogeweg overstekend naar de Brederodestraat. Hier zijn de daders ervandoor gegaan.

De dadergroep bestond uit  een groep van 12 tot 17 jongeren, waarvan vier jongens die met de fiets waren. De rest van de groep bestond voornamelijk uit meisjes. De daders hebben de mishandelingen die zij pleegden gefilmd met hun mobiele telefoon.

De grootte van de groep en de aard van de mishandelingen hebben voor angstgevoelens gezorgd bij de jonge slachtoffers. De slachtoffers zijn drie meisjes in de leeftijd van 14 en 15 jaar. Er zijn aangiften opgenomen de politie is een uitgebreid onderzoek gestart.

 

Van de daders zijn een aantal signalementen bekend:

Dader1:

 

Dader2:

 

Dader3:

 

De politie wil graag getuigen spreken die meer kunnen vertellen over wat er is gebeurd. Heb je iets gezien of kun je meer vertellen over dit incident, bel dan 0900-0044. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

 

2017232616

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem