Man mishandeld, getuigen gezocht

maandag 7 maart 2016

Haarlem - De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de mishandeling van een 20-jarige man Haarlemmer, in de nacht van zaterdag op zondag rond 01:25 uur in de omgeving van het Spaarne.

Politieagenten die in de nacht van zaterdag op zondag over het Spaarne reden, werden door publiek gewenkt. Omstanders vertelden dat nabij een horecagelegenheid aan het Spaarne iemand hard geslagen was. Ter plaatse bleek een 20-jarige Haarlemmer mishandeld te zijn en hierbij ernstig hoofdletsel te hebben opgelopen. Voor de Haarlemmer werd direct een ambulance gevraagd en hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis bleek de man o.a. een gescheurde oogkas en een hersenschudding te hebben opgelopen. 

Van de dader is het volgende signalement bekend: blanke man en hij was in gezelschap van 2 tot 3 andere personen. Deze personen vielen op omdat ze bijzonder netjes gekleed waren. Deze groep kwam agressief over.

De recherche heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van deze mishandeling, maar die zich nog niet bij de politie gemeld hebben. Uit de inmiddels binnengekomen informatie, bleek dat een omstander na het incident nog geprobeerd heeft om verhaal te halen bij de dader, maar hij werd weggeduwd. Deze omstander kan een belangrijke getuige zijn voor de recherche en hij wordt dan ook dringend verzocht zich te melden bij de recherche in Haarlem via tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Maar ook andere mensen die informatie hebben over het geweldsincident of over de eventuele dader, of de groep waarbij de dader hoorde, worden verzocht zich te melden bij de recherche in Haarlem via tel.nr.: 0900-8844.

Liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000

 

 

 

2016051088

 

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem