Man ernstig mishandeld

maandag 7 juli 2014

Haarlem - De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling die plaatsvond op vrijdag 4 juli om 18.30 uur aan de P.C. Boutensstraat in Haarlem.

Een 42-jarige man liep op de weg en kon niet meer doorlopenomdat een grote groep jongens de weg blokkeerde. Een bus kwam aanrijden enclaxonneerde omdat hij er niet door kon. Uiteindelijk lukte het de chauffeur omerdoor heen te komen. Ook voor ander verkeer gingen de jongens niet aan de kant.De 42-jarige man sprak de groep aan en liep door. Een jongen kwam op hem af ener werd over en weer geduwd. Meerdere jongens bemoeiden zich ermee en de manwerd geschopt en geslagen waardoor hij op de grond belandde. De mishandelingduurde nog even voordat omstanders de jongens van het slachtoffer aftrokken.

Groep jongens

Het zou gaan om een groep blanke jongens van ongeveer 15 jaar. Hetslachtoffer is weggefietst en later naar het ziekenhuis gegaan. De man heeftonder andere een gebroken jukbeen, gebroken neus en gekneusde enkel opgelopen.De politie doet onderzoek en roept getuigen op om zich te melden. Dit kantelefonisch via: 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem kan ook: 0800-7000.

2014104599

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem