Getuigen mishandeling gezocht

donderdag 26 maart 2009

De politie stelt een onderzoek in naar een mishandeling van een 46-jarige Haarlemmer. Zijn vrouw deed daar aangifte van op 24 maart omdat het slachtoffer door ziekenhuisopname er zelf nog niet toe in staat was. Het slachtoffer heeft hoofdletsel opgelopen.
De man kreeg op zaterdag 21 maart tussen 18.00 en 19.00 uur om onbekende reden ruzie in de Amsterdamstraat met twee familieleden, een man en een vrouw. Wat daar precies verder bij is voorgevallen is nog niet bekend, in ieder geval is hij daarbij geslagen. Er zou een onbekende man tussenbeide zijn gekomen. Het slachtoffer is vervolgens naar huis gegaan. Na een bezoek aan zijn huisarts op maandag 23 maart is hij direct doorverwezen naar een ziekenhuis en daar vervolgens opgenomen. Hij bleek nog niet goed in staat om zelf een verklaring bij de politie af te leggen. De politie zou graag in contact komen met zowel de man die tussenbeide is gekomen als met andere getuigen van de mishandeling. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 - 8844.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem