Getuigen gezocht van mishandeling

zaterdag 18 april 2015

IJmuiden - De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die vrijdagavond plaats had gevonden op de Kanaalstraat ter hoogte van de Helmstraat in IJmuiden.

Drie jongens op een blauwe en een zwarte scooter werden rond19.45 uur agressief naar een IJmuidenaar die langs het drietal fietste over deKanaalstraat. Zonder duidelijke reden kreeg de IJmuidenaar klappen, waardoor hijletsel opliep, waaronder een tand door zijn lip, rug- en hoofdklachten. Toen hetdrietal zag dat een man getuige was van de mishandeling van de IJmuidenaar entoen de getuige naar jongens schreeuwde dat hij eraan kwam, vluchtte het laffedrietal weg. Deze getuige hielp de jongen, waarop de jongen zijn weg naar huiskon vervolgen.

De politie is op zoek naar het drietal en heeft een onderzoekingesteld om de daders van deze laffe mishandeling op te sporen.Signalement van de drie daders:

Allen blank uiterlijk, in de leeftijd van 20-25 jaar, een wasongeveer 1.50-1.60 m lang, twee van het drietal waren ongeveer 1.80m.

Weet u iets af van deze mishandeling? Meldt het dan s.v.p. bijde politie in IJmuiden via 0900-8844 (lokaal tarief). Liever anoniem? Belt u danmet Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.2015095615

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem