Getuigen gezocht van mishandeling in IJmuiden

donderdag 11 september 2014

IJmuiden - De politie zoekt getuigen van een mishandeling in de Linnaeusstraat in IJmuiden. Woensdagavond rond 21.35 uur kreeg de politie een melding dat een 28-jarige man uit IJmuiden in zijn been was gestoken.

Het vermoeden bestaat dat de twee verdachten het slachtoffer wilden beroven.Door n van de mannen werd het slachtoffer op straat plotseling bij zijnschouder gegrepen. Het slachtoffer reageerde daarop door deze man een klap tegeven. Er ontstond een woordenwisseling. De andere man trok het slachtoffervervolgens naar de grond en voelde twee klappen op zijn bovenbeen.

In been gestoken

Vervolgens zijn beide verdachten gevlucht. En man rende in de richting vande Cepheusstraat en de andere in de richting van het Moerbergplantsoen. Toen hetslachtoffer de achtervolging wilde inzetten kwam hij er achter dat hij twee keerin zijn bovenbeen was gestoken. Het slachtoffer is voor behandeling naar hetziekenhuis gebracht.

Getuigen gezocht

Van de twee mannen is een beperkt signalement. En man droeg een bril, hadeen groen shirt en een zwartkleurige jas aan. Beide mannen hadden een donkerehuidskleur. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via0900-8844. Blijft u liever anoniem? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem op0800-7000.

2014167646

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem