Beroving met geweld

zaterdag 14 mei 2016

Haarlem - De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof die zaterdagmorgen plaats vond op de Lange Margarethastraat in Haarlem. De politie Haarlem is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 03.20 uur liep een 18-jarige Haarlemse over de Lange Margarethastraa t. Plotseling werd er aan haar schoudertas gerukt. De vrouw hield de tas stevig vast en zag, dat er twee mannen in donkere jassen met capuchons bij haar stonden. De overvallers trokken weer aan de tas en plotseling voelde de vrouw een scherpe pijn aan haar been. De vrouw wist zich los te rukken en weg te rennen. Zij rende een eetgelegenheid aan de Kruisstraat binnen. Hier werd de politie gewaarschuwd en vond de vrouw goede opvang. De vrouw bleek een wond aan haar been te hebben. Zij liep licht letsel op. De overvallers hebben niets buit gemaakt.

Een getuige zag, dat de daders wegrenden in de richting van de Nieuwe Gracht. De politie stelde een onderzoek in de omgeving in waarbij ook een diensthond werd ingezet. De daders werden niet teruggevonden.

2016106713

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem