Aanhoudingen na mishandeling

maandag 10 oktober 2016

IJmuiden - Op de Willem Barendszstraat heeft de politie zondagmiddag rond 16:00 uur twee mannen van 26 en 36 jaar aangehouden. De 36-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, was kort daarvoor een woning binnengedrongen en zou een van de bewoners, een man van 22 jaar, mishandeld hebben.

De 22-jarige man was met een voorwerp op zijn hoofd geslagen door de 36-jarige man. Het slachtoffer vluchtte naar buiten, waarbij de voor hem onbekende man achter hem aan kwam. De gewaarschuwde agenten kwamen op dat moment de straat in en zagen de 36-jarige verdachte met een fles op hen af komen lopen. Hierop werd de verdachte aangehouden. Terwijl de agenten bezig waren met de aanhouding, kwam een derde man plotseling de hoek om met een mes in zijn hand.  Door de dreigende houding en het feit dat de man slechts op enkele meters afstand stond, trok de agent zijn vuurwapen. De man, die later een medebewoner bleek te zijn, gaf zich hierop snel over. Beide mannen zijn aangehouden en meegenomen voor verhoor. Het mes is in beslag genomen. 

 

2016226383

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem