Haarlem | straatinfo

inbraak politie meldingen

Ken je kwaliteiten

inbraak

Haarlem - Op dinsdagavond hield de politie een 28-jarige Amsterdammer aan wegens inbraak in een woning. Dat niet iedere inbreker even bedreven is in het openen van sloten bleek wel uit het feit dat deze inbreker een slotenspecialist had meegenomen voor het openen van de voordeur.

Omstreeks 21.40 uur belde de 48-jarige bewoner van een pand aan de Kleverparkweg dat er bij de voordeur van zijn woning twee mannen stonden die bezig waren het slot uit de deur te boren. De bewoner was door de nodige herrie die het boren maakte, vanaf het balkon gaan kijken wat er aan de hand was en had de mannen aangesproken. Terwijl de verdachte naar binnen ging, bleef de slotenspecialist buiten staan wachten. Intussen belde de bewoner de politie.

Toen de politie ter plaatse kwam, bleek de inbreker nog in het pand te zijn. Hij kon worden aangehouden. Ook de slotenspecialist werd aangehouden. Hij verklaarde echter dat hij telefonisch voor deze klus was ingehuurd en niets wist van een inbraak. De man is na verhoor heengezonden. De politie onderzoekt zijn rol bij de inbraak.

2018006270

Soortgelijke berichten

Blog: Bekende Nederlander
Nederland

Grote hennepkwekerij in paardenstallen opgerold
Groesbeek

Vijf aanhoudingen verricht voor inbraken en overvallen
Arnhem

Politie zoekt weggelopen Kyara
Rotterdam

Juwelier doelwit van inbrekers
Utrecht

Beslissing tot gunning aanbesteding medische zorg en onderzoek
Nederland

Recherche onderzoekt poging doodslag met biljartbal
Zeewolde

Verdachte meerdere woninginbraken aangehouden dankzij oplettende burger
Rotterdam

Verdachte straatroven gearresteerd
Schiedam

Na 30 jaar toch de klos
Egmond Aan Den Hoef

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio