Inbreker op heterdaad betrapt

donderdag 18 december 2014

Zwanenburg - De politie heeft gisteravond rond 18.45 uur een 40-jarige man aangehouden als verdachte van het plegen van een woninginbraak op de Wilgenlaan.

Toen de bewoners thuiskwamen zagen zij de inbreker in hun woning. De bewonersreageerden heel adequaat door de deuren aan de buitenkant op het nachtslot tedraaien.

Voor de inmiddels gearriveerde politie was het vervolgens een koud kunstje omde inbreker in te rekenen. Tijdens het transport naar het politiebureau ging deverdachte door het lint, waarbij hij geweld tegen de agenten gebruikte. Deverdachte is voor nader onderzoek ingesloten.

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel.Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moetenzonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect.Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt nietgetolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten,rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers vanondersteunende afdelingen.

2014259448

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem