Inbreker met bloemetjesschort gezocht

woensdag 5 november 2014

Haarlem - Twee bewoners van een woning aan de Rijksstraatweg in Haarlem-Noord kregen dinsdagavond rond 22.40 uur de schrik van hun leven. Terwijl ze lagen te slapen werd er ingebroken en toen ze wakker werden stond er een vreemde man in hun slaapkamer.

De inbreker bedreigde de bewoners met een scherp voorwerp en eiste geld. Debewoner is vervolgens met de inbreker naar beneden gelopen om geld te pakken.Onderweg naar beneden heeft de inbreker een bloemetjesschort gepakt om zijngezicht te bedekken. Nadat de bewoner de man geld had gegeven is de inbreker viade achterzijde van de woning vertrokken.

De bewoners hebben de man goed gezien en hebben een duidelijk signalement vande inbreker. Het gaat om een blanke kalende man van tussen de 1.75 - 1.85 meter.Hij had een normaal postuur en was rond de vijftig jaar. De inbreker droeg eenbruine jas (hazelnootkleurig) van leer. Verder droeg de man een gekleurde trui,had een donkere spijkerbroek aan en liep op sportschoenen. De verdachte wist dewoning binnen te komen door een raam aan de voorzijde te forceren.

Op het moment dat de man de woning verliet had hij het bloemetjesschort nogom zijn hoofd. Deze heeft hij in de steeg achter de woning weggegooit. Depolitie vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844. Anoniem informatiedoorgeven kan ook via 0800-7000.

2014220819

bron: politie.nl | Categorie: inbraak


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem