Zaak aangetroffen lichaam in Haarlem bij Opsporing Verzocht

maandag 11 juli 2016

Haarlem - Morgenavond wordt in het programma Opsporing Verzocht (20.30 uur, NPO 1) aandacht besteed aan het onderzoek naar het stoffelijk overschot dat donderdagmiddag 7 juli 2016 is aangetroffen. De politie komt graag in contact met getuigen.

De politie vond die bewuste dag het levenloze lichaam van een 50-jarige man aan in een bedrijfspand aan de Tappersweg in Haarlem (Waarderpolder). Uit sectie blijkt dat het slachtoffer door geweld om het leven is gebracht.

 

 

 

 

 

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen die de laatste dagen en/of die bewuste donderdag 7 juli verdachte personen of voertuigen hebben gezien in de omgeving van de Tappersweg, of die anderszins informatie hebben die relevant zou kunnen zijn voor het onderzoek, om contact op te nemen via de Opsporingstiplijn 0800-6070. Anoniem (via Meld Misdaad Anoniem) kan via 0800-7000.

Opsporing Verzocht is elke dinsdag om 20.30 uur bij de AVROTROS op NPO 1 te zien. En de herhaling is woensdag om 11.40 uur op NPO 2. Na de uitzending is info over de zaak terug te vinden op www.opsporingverzocht.nl.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem