Verdachte van schennisplegingen in IJmuiden heengezonden

zaterdag 15 augustus 2015

IJmuiden - De 32-jarige man die donderdagmiddag werd aangehouden in het onderzoek naar de schennispleger, is vandaag vrijgelaten. Hij blijft echter verdachte in deze zaak.

De man werd donderdagmiddag in een supermarkt aan hetCanopusplein door een van zijn slachtoffers herkend. Omstanders hielden hem vasttotdat de politie arriveerde.

Daar de man wettelijk gezien niet ter plekke aangehouden konworden, is hij op vrijwillige basis meegegaan naar het bureau.Op het politiebureau bleek dat de man de Poolse nationaliteitheeft en zonder vaste woon- of verblijfplaats is. Daarop is hij alsnogaangehouden en in verzekering gesteld.De man is inmiddels verhoord. Op dit moment zijn er geenwettelijke gronden om de verdachte langer vast te kunnen houden. Hij blijftechter wel verdachte in deze zaak. Als het gehele onderzoek afgerond is, zal hetdossier overgedragen worden aan het Openbaar Ministerie en zal de officier vanjustitie een beslissing nemen over een eventuele vervolging. Inmiddels hebben 5personen aangifte bij de politie gedaan.De man zal vanaf nu elders verblijven.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem