Spoorzoeken in de sneeuw

donderdag 5 februari 2015

Haarlem - De politie in Haarlem heeft in de nacht van woensdag 4 op donderdag 5 februari na een inbraakmelding op handige wijze twee Haarlemmers kunnen opsporen en aanhouden.

In de nacht van woensdag op donderdag kwam even voor 04.00 uureen melding binnen van een inbraak bij een winkel aan de Zijlstraat. Deeigenaresse van de zaak meldde bij de politie dat vermoedelijk 15 minutendaarvoor een inbraak had plaatsgevonden in de winkel. De politie trof behalveinbraaksporen ook twee paar verse en unieke schoensporen aan in de sneeuw. Dezeschoensporen liepen vanaf de winkel de stad in. De politiemannen volgden deschoensporen en onderweg troffen zij al een gedeelte aan van de gestolen buit.

Schoenen even kwijt...

Onverminderd volgden beide politiemannen de verse schoensporentot in Schalkwijk, naar de woningen van de verdachten. Hierop heeft de politiebeide verdachten kunnen aanhouden. Natuurlijk werden bij hun aanhouding onderandere ook hun schoenen in beslag genomen. De twee mannen, Haarlemmers in deleeftijd van 21 en 22 jaar zijn door de politie ingesloten. De recherche zet hetonderzoek voort.

(2015031249)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem