Politie zoekt vrouw op fiets

woensdag 1 april 2015

Heemstede - De politie is op zoek naar een jonge vrouw die betrokken was bij een verkeersongeval. Het verkeersongeval vond plaats op donderdagmorgen omstreeks 07.45 uur op de Heemsteedse Dreef in Heemstede. De vrouw reed na het ongeval door. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Een 82-jarige man uit Heemstede wilde lopend de HeemsteedseDreef ter hoogte van de Bachlaan oversteken. Op de Heemsteedse Dreef werd hijaangereden door een fiets. De bestuurster hiervan bleef niet ter plaatse achterom het slachtoffer te helpen of de schade te regelen, maar reed door, zonder dathaar identiteit bekend werd.

Het slachtoffer raakte korte tijd buiten bewustzijn. Nadat hijweer was bijgekomen, werd hij aanvankelijk overgebracht naar een huisartsenposten later naar het ziekenhuis. Hij bleek onder anderen gekneusde ribben, eenpijnlijke heup, schaafplekken op zijn benen, een hoofdwond en verschillendeblauwe plekken te hebben.

De politie verzond al eerder een getuigenoproep. Toen werd ervanuit gegaan dat het om een brom- of snorfiets ging. Inmiddels is duidelijkgeworden dat de fietster op vrijdagmorgen bij de huisartsenpraktijk heeftgenformeerd naar de toestand van het slachtoffer. Het ging daarbij om een vrouwvan 20 tot 25 jaar oud, had een lengte van ongeveer 1,75?1,80 meter en sportiefgeleed. De vrouw droeg een blonde paardenstaart en had blauwe ogen.

De politie verzoekt de vrouw, of getuigen die de vrouw menen teherkennen, contact op te nemen met de politie op tel.nr. 0900-8844.

2015078698

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem