Politie zoekt verdachten geweldsincident

maandag 23 december 2013

Haarlem - In de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 december heeft rond 02.10 uur een geweldsincident plaatsgevonden in een horecagelegenheid aan de Grote Markt waarbij een man vermoedelijk een glas in het gezicht gedrukt heeft gekregen.

Het slachtoffer, een 32-jarige man uit Velserbroek liep hierbijeen verwonding op aan zijn gezicht en is naar een ziekenhuis vervoerd voorbehandeling. Ook de vriend met wie hij was, een 32-jarige Haarlemmer, lieplichte verwondingen op in zijn zij. Bij het incident zijn vermoedelijk driepersonen betrokken geweest. Zij zijn er direct vandoor gegaan. Van de mannen ishet volgende signalement bekend:

Verdachte 1

Blanke man met een baard

Opvallende haardracht, een soort hanenkam

1.80 meter lang

Stevig postuur

Meerdere tatoeages op de armen

Verdachte 2

Blanke man

Ongeveer 2 meter lang

Kort geschoren haar

Verdachte 3

Blanke man

Donker haar, met een scheiding

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest vanhet incident. Daarnaast komt de politie graag in contact met mensen die demannen later die nacht ergens anders in de binnenstad of horeca hebben gezien.Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via hettelefoonnummer 0900-8844. Het is ook mogelijk om informatie anoniem te delen via0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem