Politie zoekt getuigen bijlgooier

vrijdag 10 januari 2014

Hoofddorp - De politie is op zoek naar getuigen van een incident in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Een automobilist kreeg in de nacht van zaterdag 4 op zondag 5januari de schrik van zijn leven toen een voetganger langs de NieuweMolenaarslaan plotseling een voorwerp tegen zijn autoruit gooide.

De automobilist reed in zijn auto in de richting van de FannyBlankers-Koenlaan. Ter hoogte van de Sordello kwam de man plotseling de weg oplopen. De automobilist moest hiervoor afremmen. De man stopte op straat engooide een voorwerp naar de auto. Het bleek om de kop van een bijl te gaan. Deruit van de auto raakte volledig beschadigd, maar gelukkig bleef de bestuurderongedeerd.

Politiemensen stelden direct een onderzoek in en zij kondenkorte tijd later een 54-jarige man uit Hoofddorp aangehouden. De man is inverzekering gesteld.

Mensen die het incident hebben gezien, of iets kunnen verklarenover de aanleiding, worden verzocht te bellen met de politie in Haarlem, tel.nr.0900-8844 (lokaal tarief).

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem