Onderzoek naar verspreiden beelden Patricia Paay in volle gang.

woensdag 15 februari 2017

Haarlem - De politie heeft kennisgenomen van de uitspraken van mevrouw Patricia Paay, in de uitzending van ‘Jinek’ van afgelopen dinsdag.

Wij betreuren het gevoel dat bij mevrouw Paay is ontstaan, zeker gezien de ernst van de situatie waarmee zij geconfronteerd is. De politie en OM NH nemen de zaak serieus. Om die reden is er vandaag opnieuw een gesprek gevoerd met mevrouw Paay in aanwezigheid van haar advocaat en zijn afspraken gemaakt om het contact voortaan goed te laten verlopen.

Afgelopen vrijdag is de aangifte van mevrouw Paay opgenomen. De aangifte is zorgvuldig voorbereid, maar weerspiegelt het gesprek onvoldoende en laat daarmee veel vragen open. Om die reden zijn er nadere afspraken gemaakt voor een aanvullende verklaring. Het onderzoek, door de politie onder leiding van het Openbaar Ministerie Noord-Holland, is ondertussen in volle gang.

Naast tactische rechercheurs, zijn ook digitale en cybercrime experts van de politie Noord-Holland bij dit onderzoek betrokken.

 

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem