Man gooit zuur in gezicht vrouw

woensdag 24 december 2014

Haarlem - Op dinsdagmiddag is een 39-jarige vrouw uit Heemstede gewond geraakt in haar gezicht is gevolg van een aanval met vermoedelijk zuur. Een man en een vrouw uit Den Haag liepen eveneens letsel op toen zij de vrouw hulp verleenden.

Omstreeks 17.10 uur liep het slachtoffer naar haar auto, diegeparkeerd stond in de parkeergarage aan de DeWitstraat in Haarlem. Toen zijnbijna bij haar auto was, sloeg iemand die haar van achteren genaderd was, eenarm om haar nek en trok haar naar achteren. Tegelijkertijd werd er een vloeistofover haar gezicht gegoten. Hierbij ging het mogelijk om zuur, want de vloeistofbrandde op het gezicht van het slachtoffer. De aanvaller ging er vervolgensvandoor.

Brandwonden

Het slachtoffer rende naar de uitgang van de parkeergarage voorhulp. Die kreeg zij onder anderen van een 34-jarige vrouw en een 40-jarige manuit Den Haag. Zij liepen daardoor ook brandwonden op en konden ter plaatseworden behandeld. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis voorbehandeling.

Onderzoek

De politie stelt een onderzoek in naar de gebruikte vloeistof.Onbekend is nog om welke stof het gaat. De politie heeft een onderzoek ingesteldnaar de verdachte, waarbij ook een speurhond werd ingezet. Dit heeft niet geleidtot het aantreffen van de verdachte. Uit het eerste onderzoek komt naar vorendat de oorzaak van het incident mogelijk in de relationele sfeer gezocht moetworden.

2014264745

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem