Getuigenoproep: Vrouw de dupe van billenknijpen

dinsdag 4 november 2014

Bentveld - Een 32-jarige vrouw werd afgelopen vrijdagmiddag 31 oktober lastig gevallen door een onbekende man.

De vrouw fietste omstreeks 16.15 uur over het fietspad langs deN201, in de richting Zandvoort. Net buiten de bebouwde kom van Bentveld werd zijgepasseerd door 3 mannen op n scooter. Tijdens het passeren, kneep deachterste scooterpassagier de vrouw in haar bil, waarna de scooter (met hieropde drie mannen) direct wegreed in de richting van Zandvoort.

De vrouw raakte niet gewond, maar was wel geschrokken. Hetincident gebeurde vlak bij het wildviaduct. Ten tijde van dit incident zouden ermeerdere mensen getuigen zijn geweest, en de politie wil graag in contact komenmet deze getuigen.

Van het drietal is slechts een summier signalement bekend:opvallend is dat ze met zijn drien op 1 scooter zaten. Verder is bekend dat zijgekleed waren in blauwe vesten met capuchons en de scooter bleek geenkentekenplaat te hebben.

Dus heeft u iets gezien van dit incident afgelopenvrijdagmiddag 31 oktober, of weet u wie dit drietal is? Belt u dan s.v.p.met deafdeling Zeden in Haarlem, via tel.nr.: 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem