Bewoner vindt misverstand 'wel grappig'

zaterdag 4 april 2015

Haarlem - Na een melding over een hennepkwekerij zijn agenten vrijdagmiddag rond 15.40 uur naar de Brouwersstraat in Haarlem gegaan. Buiten voor de deur stond een afvalcontainer met daarin apparatuur en hennepafval.

Volgens getuigen was het 'afval' afkomstig uit een woning in de straat. Mettoestemming van de officier van justitie zijn agenten de woning binnengegaan. Inde woning was niets te vinden. Omstanders spraken korte tijd later de agentenaan. Agenten waren het verkeerde huis binnengegaan. Volgens de omstandersmoesten de agenten in het huis er naast zijn.

Met opnieuw toestemming van de officier van justitie zijn agenten deze woningbinnen gegaan. Daar werden resten van een ontmantelde hennepkwekerijaangetroffen. De politie stelt een onderzoek in. Een bedrijf heeft in opdrachtde beide woningen weer afgesloten. Agenten hebben contact gehad met de bewonervan het ?verkeerde huis?. Tegenover de agenten verklaarde hij het misverstand'wel grappig' te vinden.

De politie doet onderzoek naar de ontmantelde hennepkwekerij.

2015083308

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem