Aanhoudingen na feest

zondag 15 maart 2015

Haarlem - De politie wordt zaterdagnacht tegen half vijf om assistentie gevraagd bij een feest aan de Zijlsingel.

Tijdens de uitloop van het feest wordt door de beveiliging eentweetal heren naar buiten gezet. Een 37-jarige inwoner uit Haarlem gedraagt zichtegen het beveiligingspersoneel verbaal agressief en bedreigt ook een aanwezige.Hierop wordt de man aangehouden.

Doordat de situatie op straat dreigend is wordt er een liniegevormd om het publiek op afstand te houden. Tijdens het op afstand houden wordteen 22-jarige inwoonster agressief tegen een 23-jarige agente. Zij wordt hierbijgekrabd in het gezicht en nek en moet door collega?s ontzet worden omdat devrouw niet loslaat. De vrouw wordt aangehouden en bij haar wordt ook nog eenklein model inklapbaar stanleymes aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

Wanneer de politiebus op de Raaksbrug staat meent een 22-jarigeinwoner van Haarlem dat hij deze moet gaan vernielen. Zo trapt hij onder meereen deuk in het voertuig. Hij is aangehouden voor vernieling van een dienstbus.(2015065957/066004/065911)

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem