Snelle aanhoudingen na diefstal uit woning

zaterdag 20 juni 2015

IJmuiden - De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 3 mannen en een vrouw aangehouden, op verdenking van diefstal.

Rond 01:45 uur kwam bij de politie een melding binnen dat een18-jarige vrouw een diefstal had gepleegd in een woning aan de De Roemerstraat.De eigenaar die deze diefstal wilde voorkomen, zou hierbij lichtgewond zijngeraakt.

De politie is ter plaatse gegaan en een van de politie-eenhedenzag een auto met hoge snelheid over de Lange Nieuwstraat rijden, kort na demelding. Hierop werd deze auto tot stoppen gedwongen. In de auto bleken driemannen in de leeftijd van 18 t/m 34 jaar te zitten en een 18-jarige vrouw uitZwolle.

Nader onderzoek wees uit dat de 18-jarige vrouw de verdachte wasvan de diefstal uit de woning aan de De Roemerstraat. De IJmuidenaar die dediefstal wilde voorkomen, raakte hierbij lichtgewond. Hij werd door de politievoor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht, maar hoefde daar niet teblijven.

Alle vier verdachten zijn door de politie aangehouden eningesloten. Onderzocht wordt of zij meer op hun kerfstok hebben.

2015150105

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem