Ramkraak bij Apple Store

dinsdag 31 december 2013

Haarlem - In de vroege ochtend van 31 december kreeg de politie rond 04.45 uur de melding dat er werd ingebroken bij de Apple Store aan de Grote Houtstraat.

Getuigen hoorden een behoorlijke knal, waarna zij meerdere verdachten bij hetwinkelpand hebben gezien. Agenten gingen direct naar de locatie, maar deverdachten waren al op de vlucht geslagen. De voorpui van de winkel was geramdmet een auto die is achtergebleven op de locatie. De verdachten zijn ervermoedelijk op twee scooters vandoor gegaan. De politie heeft uitgebreidgezocht in de omgeving naar de verdachten, maar zij zijn vooralsnog nietaangetroffen. Wat er is buitgemaakt is nog niet bekend. De politie is eenonderzoek gestart naar de inbraak. Er zal sporenonderzoek plaatsvinden in dewinkel. Daarnaast is de achterbleven auto meegenomen voor verder onderzoek.Mensen die getuige zijn geweest van de inbraak en die nog niet met de politiegesproken hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Haarlemvia het telefoonnummer 0900-8844. Ook andere informatie over bijvoorbeeld deaanwezigheid van personen in de omgeving eerder die nacht, of de vlucht van deverdachten, kan waardevol zijn. Informatie kan ook anoniem worden doorgegevenvia 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem