Eigenaar camera met foto’s gezocht

donderdag 12 november 2015

Zandvoort - De politie Noord-Holland wil heel graag een fotocamera met vele foto's en filmpjes terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaar. In 2008 is de camera in Zandvoort gevonden; vermoedelijk van diefstal afkomstig.

Destijds en ook in de jaren erna is er van alles geprobeerd om de eigenaar te achterhalen. Al die tijd was de camera opgeslagen in een depot op het bureau in Zandvoort. Nu zeven jaar later willen we het nogmaals proberen. Dit keer met de inzet van sociale media.

Uit onze informatie is gebleken dat het vermoedelijk gaat om een gezin uit Frankrijk. Op foto's is te zien dat het gezin bestaat uit een vader, moeder en twee zoons met de namen: Eliot en Juillet. Op de camera staan foto's en video's van een vakantie in 2008 op Bali en Lombok. Ook staan er foto's op van het verblijf in Zandvoort, de keukenhof en een fietstocht door Haarlem.

Als politie Noord-Holland willen we heel graag de foto's en camera terugbezorgen aan de familie. Mogelijk herkennen mensen het gezin op de hierbij gepubliceerde foto’s.

Weet je van wie de foto's zijn? Laat het ons weten via 0900-8844 - Politie Kennemer Kust.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haarlem | 112 alarmeringen Haarlem | Goedkoop Tanken in Haarlem | Supermarkten in Haarlem | Weerbericht Haarlem